Πληροφορίες Παράδοσης

  1. Αρχική
  2. Πληροφορίες Παράδοσης

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και απο την "προσβασιμότητα" του τόπου αποστολής. Για την αποστολή χρησιμοποιούμε Courier   για εντός Αττικής & μεταφορική εταιρία της αρεσκείας σας  για περιοχές εκτός Αττικής.

Η παράδοση γίνεται επι πεζοδρομίου.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Μπορούμε να παρέχουμε παράδοση με ραντεβού, με επιπλέον επιβάρυνση. Στην περίπτωση αυτή η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη.
 
Προσοχή! Στην περίπτωση που κατά την παραγγελία σας δηλώσετε παραλαβή από την έδρα μας, και τα προϊόντα έχουν ήδη παραληφθεί από εμάς, και εν συνεχεία ζητηθεί παράδοση κατ' οίκον, η χρέωση διαμορφώνεται εις το διπλάσιο. Το παραπάνω ισχύει μόνο για προϊόντα που διακινούνται με φορτηγά αυτοκίνητα και όχι με courier.


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Οι χρεώσεις για παραδόσεις προϊόντων μεγάλου όγκου (π.χ. ηλεκτρικές συσκευές-πάγκοι)ισχύουν με την προϋπόθεση ότι τα αντικείμενα μπορούν να παραδοθούν με τη χρήση δύο(2) ατόμων(μεταφορέων) επι πεζοδρομίου.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΕΙΔΟΣ

ΤΙΜΗ €/ΤΕΜ

ΚΟΥΖΙΝΕΣ / ΦΟΥΡΝΟΙ /ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ‘ΤΟΙΧΟΥ’

15 € + 23% ΦΠΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ /ΜΙΚΡΑ ΨΥΓΕΙΑ

15 € + 23% ΦΠΑ

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΙΚ/ΤΩΝ / ΑΤΜΟΥ /ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ

11 € + 23% ΦΠΑ

ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ / ΠΛΑΤΩ ΕΣΤΙΩΝ

10 € + 23% ΦΠΑ

ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ / ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ                                         

10 € + 23% ΦΠΑ

ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ  / ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ  

20 € + 23% ΦΠΑ

ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ ‘ΝΗΣΙΔΑΣ’

20 € + 23% ΦΠΑ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΗΛ. ΣΚΕΥΗ

40 € + 23% ΦΠΑ

Εάν ζητηθεί , πριν την φόρτωση, η αντιστροφή της πόρτας ενός ψυγειοκαταψύκτη, πλυντηρίου ρούχων ή αλλαγή στα μπεκ γκαζιού ενός πλατώ με εστίες γκαζιού ή ενός φούρνου γκαζιού υπάρχει πρόσθετη χρέωση  20 € +ΦΠΑ 23%.